Bilde av gravemaskin i solnedgang - Våre tjenester fra Per Kr. Fossum Snø og Anlegg Enebakk AS

Maskinentrepenør

Komplett maskinentrepenør i Enebakk og Akershus fylke.

Hos oss påtar vi oss alt av graving i områdene rundt Enebakk, Akershus og Oslo-området. Vår maskinpark er både moderne og godt utstyrt. Vi utfører for eksempel tomtegraving, utgraving, planering og transport. Kontakt oss i dag for en godt utført gravejobb, enten du trenger hjelp som privatperson eller bedrift!

shutterstock_396912907

Utgraving

Vi hjelper deg med å grave ut små eller store områder.

Enten du skal ha gravd ut små eller store områder, kan du kontakt oss. For oss er ingen jobb for liten og ingen jobb for stor. Vi graver ut både hagen din og tar oss av utgraving og planering av din nye tomt.

shutterstock_551097940

Tomtegraving

Med oss blir tomten gravd ut etter gjeldende tegninger.

La oss hjelpe dere med hele tomtutgravingen fra grunnarbeidet til klargjøring av byggeprosjektet. Vi bistår med graving av det dere trenger til det nye bygget, enten du er privatkunde eller bedrift!

shutterstock_551097952

Drenering

Å holde vann ute av boligen er meget viktig, og vi hjelper til med dreneringen.

Det er gjerne i kjelleren vannet kommer inn. Dette fører gjerne til vannskader og sopp og råte i kjelleren. Sopp og råte kan igjen overføres til interiøret og treverket inne hos deg. I ytterste konsekvens kan det gå løs på helsen til de som bor i huset. Kontakt oss for å sørge for at boligen din er ordentlig drenert og sikret!

shutterstock_461288653

Planering

Trenger du å jevne ut tomten din?

La oss hjelpe deg med å planere ut alt fra mindre hager til større tomteprosjekter. Etter planeringen kjører vi så klart bort masser av tre, stein og jord.Vi har en stor maskinpark som gjør jobben med planering rett og effektivt. Du må gjerne kontakte oss for en hyggelig samtale og et godt tilbud!

shutterstock_745310920

Transport

Vi sørger for transport av masse, jord, fyll og annet som trengs å transporteres.

Via vår maskinpark har vi tilgang på moderne utstyr som vil hjelpe deg å få utført jobber på en god og effektiv måte. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

Trenger du graving?

Kontakt oss for en gratis befaring og et godt uforpliktende tilbud.
Kontakt oss